Na het stellen van een correcte  diagnose dient vaak medicatie gegeven te worden. In e praktijk is een ruime voorraad aan medicatie waardoor deze meteen na het stellen van een diagnose meegegeven kan worden. Op deze manier kan je meteen beginnen met de behandeling. Voor het verderzetten van een behandeling kan je uiteraard ook bij ons terecht. Op die manier weet je dat je altijd het juiste product voor uw huisdier hebt. Terwijl je de medicatie komt ophalen zal er vaak even geluisterd worden hoe het gaat met de behandeling zodat er indien nodig bijgestuurd kan worden.

Stock Dierenarts Steven De Smedt Heist op den berg

Een gezond leven begint bij een gezonde voeding. In de praktijk werken wij met een ruim assortiment aan preventieve basisvoeding. Mocht er zich toch een gezondheidsprobleem (overgewicht, suikerziekte, gewrichtsproblemen, blaasproblemen, …) voordoen kunnen wij ook een aangepast dieet voorzien zodat uw huisdier in optimale gezondheid blijft.

 

Wil je zeker zijn dat we uw voeding in huis hebben? Bestel hem dan via onze webshop zodat we hem aan de kant leggen of thuis komen leveren.